Søgning
Luk dette søgefelt.

Privatlivspolitik

Version OKTOBER 2023

Indholdsfortegnelse

Introduktion

Acubiz' privatlivspolitik gælder, når vi er dataansvarlige for de personoplysninger, vi behandler om dig. Privatlivspolitikken har også til formål at hjælpe dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvordan vi beskytter, opbevarer, eksporterer og sletter dem.

Hvilke personlige data indsamler og behandler vi?

Persondata er alle oplysninger, der kan henføres til dig på den ene eller anden måde.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af generelle personoplysninger:

  • Grundlæggende personlige oplysninger som navn, adresse, brugernavn, firmanavn, e-mail og demografiske oplysninger.
  • Bruger- og webtrafikdata, dvs. et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, og hvilke sider du klikker på (interesser).
  • Finansielle oplysninger som f.eks. fakturaoplysninger.
  • Indhold, som du har uploadet eller leveret til Acubiz, såsom billeder, kommentarer, artikler eller videoer.
  • Statistik, der viser, hvordan brugere af vores hjemmesider interagerer med hver side og indhold.
  • Oplysninger givet i forbindelse med jobansøgninger.

Hvordan indsamler vi personlige data?

Når du bruger vores hjemmesider, indsamler og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det sker for eksempel, når du bruger vores hjemmesider generelt, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller udfylder undersøgelser, i forbindelse med anden brug af tjenester, hvis du sender os dit CV i forbindelse med jobansøgninger, eller når du kontakter os.

Vi bruger cookies og andre sporingsværktøjer på vores hjemmesider. Således indsamler vi oplysninger om dig, både når du bruger vores hjemmesider, og når du interagerer med os via e-mail.

I nogle tilfælde indsamler vi også oplysninger om dig fra andre kilder. Disse kilder kan f.eks. være tredjeparter, vores marketingpartnere, offentlige kilder eller via sociale medier.

Til hvilket formål behandler vi personlige data?

Vi behandler personoplysninger til følgende formål:

Køb og levering:

  • Ordrebehandling og fakturering.
  • Levering af tjenester som webinarer, rapporter, e-bøger, white papers osv.
  • Levering af tilbud på produkter og tjenester til kunder og potentielle kunder.
  • Oprettelse af brugere til vores tjenester.

Support og forbedringer:

  • Forbedring og udvikling af kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af vores produkter, tjenester og hjemmesider.
  • Levering til kunder support i forbindelse med vores produkter og tjenester.
  • Facilitering af brugerfora og online hjælpecentre for at uddanne og muliggøre interaktion mellem brugere og Acubiz.

Markedsføring:

  • Behandling og afsendelse af marketingindhold baseret på præferencer.
  • Oprettelse af interesseprofiler for at promovere relevante produkter og tjenester, levere tilpasset markedsføring til dig, forbedre din brugeroplevelse med vores tjenester/hjemmesider og levere produkter, som vores kunder er tilfredse med.
  • Identificerer dig som bruger og viser dig de annoncer, der med størst sandsynlighed er relevante for dig.
  • Levering af de tjenester, du har anmodet om, såsom at sende dig et nyhedsbrev eller kontakte dig efter anmodning.
  • Brug af oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.
  • Brug af din e-mailadresse til markedsføringsformål, hvis du har givet dit samtykke i henhold til national markedsføringslovgivning. Hvis du har givet samtykke, har du altid mulighed for at fravælge markedsføring som beskrevet nedenfor under afsnittet "Specifikt om fravalg af markedsføringskommunikation og brug af cookies".

Cookies:

  • Optimering af brugeroplevelsen for hver enkelt bruger
  • Optimering af vores produkter, tjenester og hjemmesider.
  • Målrettet markedsføring

Rekruttering:

  • Behandling af jobansøgninger i forbindelse med rekrutteringsprocesser.
  • Evaluering af indsendt dokumentation.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Acubiz behandler persondata på følgende juridiske grundlag:

Opfyldelse af en kontrakt eller foranstaltninger truffet forud for indgåelse af en kontrakt, som omhandlet i artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR.

Nogle personoplysninger behandles i forbindelse med foranstaltninger, der træffes på din anmodning, inden der indgås en juridisk bindende kontrakt med dig. For eksempel når du ansøger om et job hos Acubiz. Her vil behandlingen af dit CV, ansøgning og referenceoplysninger være nødvendig for, at Acubiz kan behandle ansøgninger, inden der indgås en ansættelseskontrakt.

I nogle tilfælde behandler Acubiz også personoplysninger i overensstemmelse med artikel 6(b) i GDPR, når vi modtager forespørgsler fra potentielle kunder og i denne sammenhæng har brug for at behandle data forud for indgåelse af en juridisk bindende kontrakt.

Acubiz behandler også personoplysninger i forbindelse med køb og levering af tjenester bestilt via vores hjemmesider.

Dit samtykke som omhandlet i artikel 6, stk. 1, litra a), i GDPR

Acubiz kan også behandle dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, hvis du har givet et sådant samtykke i forbindelse med f.eks. brug af cookies og andre sporingsværktøjer, tilmelding til nyhedsbreve eller i forbindelse med andre forespørgsler. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Berettiget interesse i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR

Acubiz har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger, når de behandles til sikkerheds-, support og forbedringsformål, eller når du fungerer som kundekontakt/lead for vores eksisterende kunder, herunder i forbindelse med kunde support.

Når du interagerer med Acubiz, for eksempel ved at besøge Acubiz' hjemmesider, downloade rapporter, e-bøger, hvidbøger, deltage i webinarer eller som en del af brugen af Acubiz' tjenester, vil Acubiz behandle dine personoplysninger baseret på vores legitime interesse.

Acubiz bruger dine personlige data til at levere relevant indhold til dig gennem direkte markedsføring på sociale medieplatforme, e-mails, hjemmesider eller gennem en Acubiz-tjeneste baseret på dine præferencer. Dette gøres ved hjælp af teknologier som cookies og kaldes profilering. Acubiz vil også være i stand til at kombinere disse oplysninger med ethvert eksisterende kundeforhold, som Acubiz måtte have med din virksomhed.

Den legitime interesse i denne sammenhæng er at give dig nøjagtigt indhold, kunne registrere deltagere, udføre markedsføring og administrere dine anmodninger.

Hvordan deles dine personlige data, og i hvilket omfang bruger vi underleverandører?

Data om din brug af vores websites, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, demografisk segmentering m.v., som indsamles ved brug af cookies, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores cookiedeklaration, og videregivelse sker kun, hvis du har givet samtykke til de pågældende cookies.

Vi benytter desuden en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Ved brug af underleverandører sørger Acubiz for at indgå de nødvendige aftaler med disse underleverandører for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for vores kunder.

Du kan altid anmode Acubiz om en mere detaljeret oversigt over vores underleverandører og mulige overførselsgrundlag ved at kontakte os (se kontaktoplysninger i sidste afsnit af denne privatlivspolitik).

Hvor længe gemmer vi dine data?

Oplysningerne opbevares kun i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og så længe det er nødvendigt for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af dataenes art og årsagen til opbevaringen. Derfor kan dine personlige data være underlagt forskellige opbevaringspolitikker baseret på typen af data og formålet med at indsamle dem. Vi har etableret interne retningslinjer for opbevaring af alle kategorier af persondata. Disse er fastsat i forhold til vores forpligtelser i henhold til gældende lovgivning, herunder dokumentations- og revisionskrav.

For yderligere information om sletning, kontakt venligst Acubiz (se kontaktoplysninger i sidste afsnit).

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvad er dine rettigheder?

I henhold til databeskyttelsesreglerne har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine data. Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du kontakte os.

Du har ret til at få adgang til de data, vi behandler om dig, og i visse tilfælde til at modtage en kopi af dine personlige data. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du også ret til at få dem rettet (korrigeret). I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. Hvis du ønsker det, har du i visse tilfælde også ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Du kan også til enhver tid gøre indsigelse mod brugen af data. Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandlingen.

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at udøve dine rettigheder som beskrevet ovenfor, hvis du ønsker at klage, eller hvis du har andre spørgsmål om vores privatlivspolitik. Kontakt venligst : [email protected].

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk.

Specifikt om fravalg af marketingkommunikation og brug af cookies

Du har mulighed for at fravælge markedsføring og profilering fra Acubiz ved enten:

  • Følg instruktionerne i den relevante kommunikation
  • Ændre præferencer under den relevante redigeringssektion, hvis du har en brugerprofil hos Acubiz.
  • Kontakt os via e-mail: [email protected]

Du har også altid mulighed for at vælge cookies til eller fra på en bestemt hjemmeside via vores cookiebanner og vores cookiemeddelelse.

Bemærk venligst, at selvom du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrativ kommunikation fra Acubiz, såsom ordrebekræftelser og kommunikation, der er nødvendig for at administrere din konto eller de leverede tjenester.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik

Vi opfordrer dig til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum. Hvis vi foretager ændringer, der i væsentlig grad ændrer vores praksis, kan vi også underrette dig på andre måder. Det kan være ved at sende en e-mail eller skrive en besked på vores hjemmeside eller på vores sociale mediekanaler, før ændringerne træder i kraft.

Denne privatlivspolitik gennemgås som minimum årligt, og ændringer godkendes af Acubiz' ledelse og Data Protection Manager (Vivi Sejrsen – [email protected]).

Sidst opdateret: 2023-10-25.

Udgiver og kontaktoplysninger

Hjemmesiden ejes og udgives af:

Visma Acubiz A/S

Gærtorvet 1-5

1799 København V, Danmark

Virksomhedsregistreringsnummer (CVR): DK20950587

Telefon: +45 70 214 215

E-mail: [email protected]