Søgning
Luk dette søgefelt.

Mød Visma Acubiz: vores praktikant Adrian

'Meet Visma Acubiz' er en artikelserie, der tager dig med bag kulisserne. Artiklerne fortæller historierne om hverdagens helte hos Visma Acubiz. I denne artikel er der fokus på Adrian Guillen, som er praktikant i vores marketingteam.
adrian

Indhold

Fra studier til arbejde

Hvad er din rolle i Visma Acubiz?

Jeg er i praktik hos Visma Acubiz, hvor jeg arbejder som marketingpraktikant. Min primære opgave er at arbejde med digital markedsføring og kommunikation. Jeg er involveret i flere projekter, herunder optimering af virksomhedens hjemmesider, blog og produktion af markedsføringsmateriale.

Føler du, at du kan bruge din viden fra studiet i dit arbejde?

Ja, bestemt. Jeg studerer Marketing Management og har haft mulighed for at anvende mange af de teorier og modeller, jeg har lært under min uddannelse. Jeg har bl.a. arbejdet med AIDA-modellen og kunderejsen, som begge er vigtige i digital markedsføring.

Hvordan er livet som fuldtidsansat i forhold til livet som studerende?

Som fuldtidsansat har jeg fået mere ansvar og er blevet udfordret på en måde, som jeg ikke blev som studerende. Jeg har haft mulighed for at arbejde på større projekter og lære mere om, hvordan en virksomhed fungerer.

Praktikophold i Visma Acubiz

Hvilke af dine arbejdsopgaver har du været mest glad for?

Jeg nød især at arbejde med optimeringen af vores hjemmesider og blog, da det gav mig mulighed for at bruge min kreativitet, samtidig med at jeg lærte mere om SEO og webdesign. Det var også spændende at producere marketingmateriale, da det gav mig mulighed for at arbejde med både mine skriftlige og visuelle kommunikationsevner.

Hvad har været det sjoveste ved at være praktikant hos Visma Acubiz?

Det sjoveste ved at være i praktik hos Visma Acubiz var helt klart den teambuilding-dag, vi havde i starten af praktikken. Vi blev taget ud af kontoret og til Timm Vladimirs Køkken, hvor vi selv skulle tilberede maden. Det var en sjov og anderledes måde at lære mine kolleger bedre at kende på, og samtidig fik jeg lov til at udfordre mig selv med nogle gode retter i køkkenet. Det var også en god måde at starte praktikken på, da det brød isen og gjorde det nemmere at komme i gang med arbejdsopgaverne bagefter.

Dit praktikophold fører til en opgave - hvad skal den opgave handle om?

Min opgave handler om, hvordan man kan bruge AI til at gøre en arbejdsplads mere effektiv. Jeg vil undersøge forskellige former for AI-teknologi, og hvordan den kan bruges i eksisterende marketingstrategier til at automatisere arbejdsopgaver og forbedre produktiviteten i en virksomhed.

Efter praktikopholdet

Har din tid hos Visma Acubiz gjort dig mere bevidst om, hvilken slags arbejde du kan se dig selv udføre efter din uddannelse?

Ja, min tid hos Visma Acubiz har gjort mig mere bevidst om, hvilken slags arbejde jeg vil søge efter min uddannelse. Jeg har lært en masse om markedsføring og digitalisering, og jeg har fundet ud af, at det er et område, som jeg er meget interesseret i. Jeg har også lært, at det er vigtigt for mig at arbejde for en virksomhed, der har en klar mission og vision.

Kan du nævne en sjov ting om dig selv?

En sjov ting ved mig selv er, at jeg faktisk spillede fodbold på FC Barcelonas ungdomshold, da jeg var yngre. Selvom jeg aldrig kom til at spille på førsteholdet eller blev professionel fodboldspiller, var det en fantastisk oplevelse og en stor ære at få lov til at træne og spille med nogle af de bedste unge talenter i verden. Fodbold vil altid have en særlig plads i mit hjerte, og jeg vil fortsætte med at spille og følge sporten.

Relaterede artikler

5 spørgsmål til dig, CFO!

Om cirka fire måneder, når året nærmer sig sin afslutning, gennemgår virksomhederne deres årsresultater. Det omfatter typisk præstationer og økonomiske resultater fra det forgangne år samt mål og strategier for det kommende år.

Verdens toplederes forudsigelser for 2023

PwC har spurgt mere end 4.000 CEO'er verden over om, hvordan fremtiden ser ud, når man taler om økonomisk vækst, teknologiske fremskridt, automatisering, inflation, makroøkonomi og meget mere.

De faktiske omkostninger forbundet med manuel håndtering af udgifter

Vi får ofte spørgsmål i stil med: "Hvor dyrt er Acubiz?" eller "Er det ikke dyrt at anskaffe et system til at håndtere vores udgifter?". Lad os prøve at vende spørgsmålet om ved at spørge: "Ved du, hvor meget du bruger på at håndtere udgifter?".

3 myter om udgiftsstyring

Udforsk almindelige myter om Expense Management, herunder om det kan anvendes i alle virksomhedsstørrelser, om det er nemt at implementere, og om det giver flere fordele end omkostningsbesparelser.

Visma Acubiz og LOPI indgår partnerskab

Visma Acubiz og LOPI samarbejder om at tilbyde LOPI's medlemmer en digital Expense Management-løsning, der strømliner udgiftsprocesserne for lokale banker og andelsselskaber.