Søgning
Luk dette søgefelt.

Mød Visma Acubiz: vores praktikant Adrian

'Meet Visma Acubiz' er en artikelserie, der tager dig med bag kulisserne. Artiklerne fortæller historierne om hverdagens helte hos Visma Acubiz. I denne artikel er der fokus på Adrian Guillen, som er praktikant i vores marketingteam.
Medarbejder Adrian

Indhold

Fra studier til arbejdsmarkedet

Hvad er din rolle i Visma Acubiz?

Jeg er i praktik hos Visma Acubiz, hvor jeg arbejder som marketingpraktikant. Min primære opgave er at arbejde med digital marketing og kommunikation. Jeg er involveret i flere projekter, herunder optimering af virksomhedens hjemmesider, blog og produktionen af markedsføringsmateriale.

Føler du, at du bruger noget viden fra dit studie i dit arbejde?

Ja, bestemt. Jeg studerer Marketing Management og har haft mulighed for at anvende mange af de teorier og modeller, jeg har lært i løbet af min uddannelse. Jeg har blandt andet arbejdet med AIDA-modellen og kunderejsen, som begge er vigtige inden for digital marketing.

Hvordan er livet som “fuldtidsansat” kontra livet som studerende?

Som fuldtidsansat har jeg fået mere ansvar og er blevet udfordret på en måde, som jeg ikke blev som studerende. Jeg har haft mulighed for at arbejde på større projekter og lære mere om, hvordan en virksomhed fungerer.

Praktik i Visma Acubiz

Hvilke af dine arbejdsopgaver har du syntes bedst om?

Jeg har især nydt at arbejde med optimeringen af vores hjemmesider og blog, da det gav mig mulighed for at anvende min kreativitet og samtidig lære mere om SEO og webdesign. Det var også spændende at producere markedsføringsmateriale, da det gav mig mulighed for at arbejde med både mine skriftlige og visuelle kommunikationsfærdigheder.

Hvad har været det sjoveste ved at være praktikant hos Visma Acubiz?

Det sjoveste ved at være i praktik hos Visma Acubiz var helt klart den teambuilding dag, vi havde i starten af praktikken. Vi blev taget med ud af kontoret og til Timm Vladimirs Køkken, hvor vi selv skulle stå for maden. Det var en sjov og anderledes måde at lære mine kollegaer bedre at kende på, og samtidig fik jeg lov til at udfordre mig selv med nogle gode retter i køkkenet. Det var også en god måde at starte praktikken på, da det brød isen og gjorde det nemmere at komme ind i arbejdsopgaverne efterfølgende.

Dit praktikophold fører til en opgave - hvad skal den opgave handle om?

Min opgave kommer til at handle om, hvordan man kan bruge AI til at gøre en arbejdsplads mere effektiv. Jeg vil undersøge forskellige former for AI-teknologi, og hvordan det kan anvendes i eksisterende marketingstrategier til at automatisere arbejdsopgaver og forbedre produktiviteten i en virksomhed.

Tiden efter praktik

Har din tid hos Visma Acubiz gjort dig mere bevidst om, hvilken slags arbejde, du vil søge efter din uddannelse?

Ja. Jeg har lært meget om marketing og digitalisering, og jeg har fundet ud af, at det er et område, som jeg er meget interesseret i. Jeg har også lært, at det er vigtigt for mig at arbejde for en virksomhed, der har en klar mission og vision.

Kan du nævne en sjov ting om dig selv?

En sjov ting om mig selv er, at jeg faktisk har spillet fodbold i FC Barcelona’s ungdomshold, da jeg var yngre. Selvom jeg aldrig nåede at spille på førsteholdet eller blive professionel fodboldspiller, var det en fantastisk oplevelse og en stor ære at få lov til at træne og spille med nogle af de bedste unge talenter i verden. Fodbold vil altid have en særlig plads i mit hjerte, og jeg fortsætter med at spille og følge med i sporten.

Relaterede artikler

Varme hveder skal stadig spises på en fridag

På årets sidste februardag blev Store Bededag afskaffet som helligdag fra 2024 af et flertal i Folketinget. Hos Visma Acubiz mener vi stadig, at hveder skal nydes på en fridag.

Er du klar til den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lov om tidsregistrering er blevet vedtaget og træder i kraft den 1. Juli 2024. Loven udpensler medarbejderes rettigheder til hvileperioder og fridage for at sikre dem imod overarbejde. Hvad betyder denne nye lov for dig som enten medarbejder eller leder i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svar på.

Visma Acubiz indgår et strategisk partnerskab med TIMEmSYSTEM, som vil løfte udbuddet af løsninger til tidsregistrering til nye højder.

Visma Acubiz og TIMEmSYSTEM er stolte af at kunne præsentere vores partnerskab mTIME - det ultimative tidsregistreringssystem, der tilbyder både høj funktionalitet og uovertruffen fleksibilitet. Strømlin dit workflow ubesværet med funktioner som automatisk ferieberegning, forskellige ansættelsesperioder support og problemfri administration af orlov. Sig farvel til forhindringer og goddag til produktivitet!

Tidsregistrering deler vandene 

Mens nogle ser det som en begrænsning af fleksibiliteten og en form for kontrol og overvågning af medarbejderne, ser andre det som en nødvendighed for at få indsigt i, hvordan virksomhedens ressourcer anvendes, og for at muliggøre en mere præcis fakturering. På trods af øgede administrationsomkostninger og den nødvendige adfærdsændring, det medfører, kan tidsregistrering give både ledere og medarbejdere et bedre overblik over arbejdstider og arbejdsmønstre.

Verdens toplederes forudsigelser for 2024

PwC har spurgt mere end 4.000 CEO'er verden over om, hvordan fremtiden ser ud, når man taler om økonomisk vækst, teknologiske fremskridt, ai og meget mere.