Søgning
Luk dette søgefelt.

Mød Visma Acubiz: Mads fra Customer Relations

Oplev den vigtige rolle, som en Implementation Consultant har hos Visma Acubiz: at sikre kundetilfredshed og håndtere varierede daglige opgaver, som alle bidrager til en unik, effektiv tilgang til kunden solutions.
Medarbejder Mads

Indhold

"Meet Acubiz" er en serie artikler, der tager dig med bag kulisserne hos Acubiz. De fortæller historierne om hverdagens helte. I denne artikel rettes søgelyset mod Mads Harly Nielsen fra Customer Relations. 

Hvad betyder en implementering Consultant Gør du hos Visma Acubiz?

En implementeringskonsulent i Acubiz sikrer, at vi rammer kundens forventning til vores produkt og i mange tilfælde helst lidt mere end det forventede.

Jeg, som implementeringskonsulent, sørger for, at vi sætter aftalen op tilsvarende til det, der er aftalt med vores Account Manager. Samtidigt afhjælper vi med de spørgsmål, der opstår under opstarten hos kunden. Det kan være alt fra generelle spørgsmål til brugen af systemet, men det kan også være efterspørgsler på nye eller eksisterende funktioner. Når aftalen er sat op, sørger vi for at introducere vores kunde til systemet og laver en grundig gennemgang af systemet. Samtidigt hjælper vi vores support konsulenter i situationer, hvor de selv er i tvivl eller har brug for, at der graves lidt dybere end normalt.

Hvordan ser en typisk dag på kontoret ud for dig?

En typisk dag for mig starter altid med, at jeg kigger min mailindbakke igennem. Jeg modtager ofte forskellige mails, der kan indeholde alt fra spørgsmål, der skal besvares, eller henvendelser fra kolleger, der skal tages hånd om. Når indbakken er tom, begynder “det rigtige” konsulentarbejde. Som regel er der en eller flere opsætninger, der skal laves i løbet af dagen. Ellers har jeg måske et møde med en kunde, der skal afholdes. Det hænder også, at jeg nogle gange bliver nødt til at slippe det, jeg sidder og er i gang med, da en anden opgave skal håndteres og prioriteres. For mig er ingen dage ens.

Hvad gør et kundemøde til en succes?

Jeg kan godt lide at overgå forventningerne. Derfor betragter jeg altid et kundemøde som en succes, hvis kunden føler, at de har fået mere ud af vores løsning, end de troede, de ville få. Jeg sidder tilbage med den bedste følelse, når vi kan opfylde alle de krav, som kunden har stillet - og mere end det. Det er vigtigt for mig, at kunden føler sig i gode hænder og ved, at selv hvis der sker noget uventet, så får vi det løst. Derfor er det også vigtigt for mig at skabe tillid mellem mig og kunden.

Hvad er din bedste kundeoplevelse?

For at det ikke skal være løgn, tror jeg faktisk, at min bedste kundeoplevelse fandt sted i forbindelse med min første gennemgang af en Acubiz aftale. Jeg har ikke været ansat i Acubiz så længe, så der er selvfølgelig heller ikke så mange oplevelser at tage af endnu 😉.

Men i hvert fald følte jeg mig godt tilfreds i min rolle, og jeg kunne virkelig mærke, at min oplæring gav pote. Under mødet fik jeg en god dialog i gang med kunden og fik besvaret alle deres spørgsmål, og de virkede optimistiske omkring deres løsning og implementeringsprocessen som helhed.

Hvad motiverer dig til at gå på arbejde hver dag?

Som jeg nævnte tidligere, er ingen dage ens for mig. Det kan være, at der pludselig kommer en hasteopgave ind fra højre, som jeg skal kaste mig over - og det passer mig rigtig godt. Det er variationen i de opgaver, jeg skal udføre, der motiverer mig. Jeg ville kede mig særdeles meget, hvis jeg blot skulle sidde med den samme opgave hver dag. Også det, at kundekontakt er en del af mit arbejde, motiverer mig, da det bidager til en differentieret hverdag.

Har du en favorit Acubiz-funktion?

Det har jeg helt bestemt. Jeg er stor fan af vores integration til kreditkortene. En manuel proces er ofte tidskrævende og besværlig for kunderne, fordi den indebærer indsamling af dokumentation, indtastning af data, bogføring og verificering af diverse oplysninger. Med en digital proces for firmakortkøb bliver dokumentationen digital, og dette giver kunderne et godt overblik.Vores integration betyder også, at vi modtager oplysninger om transaktioner fra banken, og herefter kan vi automatisk placerer dem på medarbejderne. Det er super smart og en win-win for alle.

Kan du fortælle os noget sjovt om dig selv?

Jeg ved ikke om det ligefrem er sjovt, men jeg kan fortælle, at jeg godt kan lide at udviklingen i japanske robotter i min fritid. Japan er klart det land, der er længst fremme i forhold til at udvikle og konstruere robotter, så det er derfor, at det specifikt er dem, jeg interesserer mig for.

Relaterede artikler

Ny bogføringslov: Kend fordelene med et godkendt digitalt regnskabsprogram

Den nye bogføringslov kræver digital bogføring, hvilket stiller specifikke krav til den software, du bruger. Ved at vælge et godkendt digitalt regnskabsprogram sikrer du overholdelse, sparer tid og penge, garanterer en backup af dine optegnelser og forbedrer sikkerheden for dine finansielle data.

Dit regnskab skal være digitalt: Den nye bogføringslov 

Bogføringsloven trængte til en modernisering for at blive tidssvarende. Derfor trådte en ny bogføringslov i kraft 1. juli 2022.

Ifølge den nye bogføringslov skal du føre dit regnskab digitalt – og det stiller krav til det regnskabsprogram, du anvender. Klarer du din bogføring i Excel, vil det med stor sandsynlighed betyde, at du ikke lever op til den nye lovs digitaliseringskrav.

Varme hveder skal stadig spises på en fridag

På årets sidste februardag blev Store Bededag afskaffet som helligdag fra 2024 af et flertal i Folketinget. Hos Visma Acubiz mener vi stadig, at hveder skal nydes på en fridag.

Er du klar til den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lov om tidsregistrering er blevet vedtaget og træder i kraft den 1. Juli 2024. Loven udpensler medarbejderes rettigheder til hvileperioder og fridage for at sikre dem imod overarbejde. Hvad betyder denne nye lov for dig som enten medarbejder eller leder i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svar på.

Visma Acubiz indgår et strategisk partnerskab med TIMEmSYSTEM, som vil løfte udbuddet af solutions til tidsregistrering til nye højder.

Visma Acubiz og TIMEmSYSTEM er stolte af at kunne præsentere vores partnerskab mTIME - det ultimative tidsregistreringssystem, der tilbyder både høj funktionalitet og uovertruffen fleksibilitet. Strømlin dit workflow ubesværet med funktioner som automatisk ferieberegning, forskellige ansættelsesperioder support og problemfri administration af orlov. Sig farvel til forhindringer og goddag til produktivitet!