Søgning
Luk dette søgefelt.

Mød Acubiz: Dorthe fra Customer Relations

"Jeg synes, at et kundemøde er vellykket, når vi etablerer en løsning, som kunden er tryg ved og ser frem til at bruge."
Medarbejder Dorthe

Indhold

”Ansigt på Acubiz” er en serie af artikler, som tager dig med om bag scenetæppet. Artiklerne fortæller historierne om hverdagens helte hos Acubiz. I denne artikel tændes spotlyset på Dorthe Gotthold Nielsen, som har været en af vores Senior Consultants de seneste 5 år. 

Hvordan ser en typisk dag på kontoret ud for dig?

En typisk dag starter med, at jeg får min morgenkaffe, mens jeg kigger mails igennem. Så tjekker jeg min kalender og bliver opdateret på dagens møder. Der er rigtig god chance for, at jeg skal holde et kundemøde eller sætte en implementering op. Mit fokus er, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, så vi har glade kunder og brugere i butikken. Det er jeg meget drevet af.
Som regel sker der altid også ting og sager, som jeg ikke lige forventer. Som udgangspunkt er mit fokus at hjælpe nye kunder i gang med at anvende Acubiz. Men fra tid til anden skal eksisterende kunder også have hjælp med opsætning eller noget andet. Udover det hjælper jeg også supporten, hvis der er behov for det.
Og så elsker jeg, når jeg skal til frokost 😁

Hvad gør et kundemøde succesfuldt?

Som implementeringskonsulent bliver jeg en del af kundens hverdag i det øjeblik, at kontrakten mellem kunden og os er underskrevet. Dernæst skal kunden have implementeret vores løsning, og det er her, at det første kundemøde opstår.
Det gode kundemøde er for mig, når jeg let kan spore mig ind på kunden, og hvilket stadie de befinder sig i ift. deres måde at håndtere udgifter på. Det er absolut også et plus, hvis der er en god og sjov dialog. Vi skal kunne tale i samme øjenhøjde, så vi hurtigt kan forstå hinanden, og hvor vi gerne vil hen.
Men succesen opstår, når vi i fællesskab får sat en løsning op, som kunden er komfortabel med og glæder sig til at anvende og som helst overstiger deres forventning.

Har det altid ligget i kortene, at du skulle arbejde med relationer?

Det tror jeg. Hvis du spørger mine kollegaer, vil de sige, at jeg er verdensmester i smalltalk. Jeg elsker at tale med kunder, og jeg er vildt nysgerrig på mennesker i almindelighed. Jeg kan godt lide at finde ud af, hvad der interesserer mennesker og forstå hvorfor de gør, som de gør. Det er faktisk også en af årsagerne til, at jeg rigtig godt kan lide at se datingprogrammer. Jeg synes, det er vildt spændende at se, hvad der er med til at gøre, at to mennesker finder sammen og får en “connection”.
Jeg tog engang en personlighedstest, som afslørede, at jeg scorer meget højt på et parameter, der hedder “winning others over”. Jeg bruger altså meget tid og energi på at opbygge tillid. Det er super vigtigt for mig, at vores kunder har tillid til mig. Når jeg ved det, præsterer jeg bedst.

Hvad er din bedste kundeoplevelse?

Mine bedste kundeoplevelser sker, når den ansvarlige medarbejder for en forhenværende kunde, som jeg tidligere har implementeret, skifter job og kontakter Acubiz igen. Det gør mig rigtig glad, for det betyder jo, at de synes, at vores løsning hjalp dem i hverdagen. Jeg bliver især glad, hvis den pågældende kunde beder om, at det specifikt er mig, som skal implementere dem igen. Det har jeg oplevet flere gange, og det er super motiverende. Derudover er det altid en god kundeoplevelse at tale med glade kunder, som er tilfredse med Acubiz.

Hvad motiverer dig til at tage på arbejde hver dag?

Under corona var jeg fysisk på arbejde i det omfang, det var muligt. Jeg fungerer klart bedst i et team, når jeg kan se mine kollegaer “face to face”. Jeg får god energi af at være sammen med andre – og især også af at tale med kunder. Hjemmearbejdet var derfor ikke altid min kop te. Jeg synes oprigtigt også, at det er en spændende løsning som vi tilbyder, så det driver mig selvfølgelig også.

Hjælper du med teknikken lige så meget derhjemme som på arbejdet?

Når jeg kommer hjem efter en lang dag, har jeg haft rigeligt med teknik at gøre. Det er der altså nogle andre, som må tage sig af. Der må være nogle børn eller en mand, der kan fikse det. Det er de heldigvis også gode til. Til gengæld laver jeg mad… nå nej, det er faktisk mest min mand, der gør det. Men så gør jeg mange andre gode ting, og så prøver jeg selvfølgelig at være en nærværende mor.

Kan du nævne en sjov ting omkring dig selv? 

Jeg har ikke altid helt styr på tid og sted. Jeg er måske lidt flyvsk og distræt. Bedst eksemplificeret ved, at jeg to gange er taget for tidligt afsted på skiferie. Den første gang havde jeg lejet en hytte til min familie og nogle af vores venner. Vi kører afsted og ankommer til hytten, hvor vi får at vide, at vi er kommet en uge for tidligt, og hytten var booket indtil næste uge, hvor vi skulle overtage den. Vi endte dog med at få to mindre hytter at sove i, så vi ikke skulle tage hele vejen hjem, så alt endte heldigvis godt alligevel.Den anden gang skulle vi med Oslobåden til Norge og videre derfra. Da vi holdte ved Oslobåden får vi fortalt, at vi var kommet en dag for tidligt, men vi fik alligevel lov til at sejle med over.
Nu er det min mand, der booker alle vores ferier 😁

Relaterede artikler

Varme hveder skal stadig spises på en fridag

På årets sidste februardag blev Store Bededag afskaffet som helligdag fra 2024 af et flertal i Folketinget. Hos Visma Acubiz mener vi stadig, at hveder skal nydes på en fridag.

Er du klar til den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lov om tidsregistrering er blevet vedtaget og træder i kraft den 1. Juli 2024. Loven udpensler medarbejderes rettigheder til hvileperioder og fridage for at sikre dem imod overarbejde. Hvad betyder denne nye lov for dig som enten medarbejder eller leder i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svar på.

Visma Acubiz indgår et strategisk partnerskab med TIMEmSYSTEM, som vil løfte udbuddet af løsninger til tidsregistrering til nye højder.

Visma Acubiz og TIMEmSYSTEM er stolte af at kunne præsentere vores partnerskab mTIME - det ultimative tidsregistreringssystem, der tilbyder både høj funktionalitet og uovertruffen fleksibilitet. Strømlin dit workflow ubesværet med funktioner som automatisk ferieberegning, forskellige ansættelsesperioder support og problemfri administration af orlov. Sig farvel til forhindringer og goddag til produktivitet!

Tidsregistrering deler vandene 

Mens nogle ser det som en begrænsning af fleksibiliteten og en form for kontrol og overvågning af medarbejderne, ser andre det som en nødvendighed for at få indsigt i, hvordan virksomhedens ressourcer anvendes, og for at muliggøre en mere præcis fakturering. På trods af øgede administrationsomkostninger og den nødvendige adfærdsændring, det medfører, kan tidsregistrering give både ledere og medarbejdere et bedre overblik over arbejdstider og arbejdsmønstre.

Verdens toplederes forudsigelser for 2024

PwC har spurgt mere end 4.000 CEO'er verden over om, hvordan fremtiden ser ud, når man taler om økonomisk vækst, teknologiske fremskridt, ai og meget mere.