Søgning
Luk dette søgefelt.

Mød Visma Acubiz: Sidsel fra Finans

Følg Sidsel, vores debitorbogholder, gennem en typisk dag med håndtering af kundebetalinger og fakturaer. Hør om vellykkede kundeinteraktioner, hvad, der motiverer og glæden ved at vende det negative til det positive. Læs om Sidsels yndlingsfunktion i Acubiz og hendes kærlighed til udfordringer, intens træning og konstant nysgerrighed.
Medarbejder Sidsel

Indhold

"Mød Acubiz" er en serie af artikler, der tager dig med bag kulisserne hos Visma Acubiz. De fortæller historier om hverdagens helte. I denne artikel er søgelyset rettet mod Sidsel fra Finance. 

Hvad laver en debitorbogholder?

Min primære opgave består i at sørge for, at alle vores kunder betaler til tiden. Jeg står altså for al kommunikation om fakturaer med vores kunder, og det er derfor også mig, der retter op på tingene, hvis detaljen ikke er på plads. Derudover har jeg en opgave i at bogføre pengene, vi får ind fra vores udsendte fakturaer, når de lander i banken. Det synes jeg er en super tilfredsstillende opgave.

Hvordan ser en typisk dag på kontoret ud for dig?

Som de fleste, tror jeg, åbner jeg mine mails og tjekker, hvor mange kundehenvendelser der er, og om der er mails fra chefen. Derefter åbner jeg vores  regnskabsprogram for at få et overblik over alle indbetalingerne. Herefter kigger jeg betalingerne efter i sømmene. Min næste opgave er at tjekke eventuelle forfaldne poster, og hvem der skal ringes eller skrives til!

Hvis jeg er fysisk på kontoret, skal jeg også lige snik snakke og lave sjov med mine kollegaer. Det er næsten lige så vigtigt.

Hvornår vil du beskrive din dialog med en kunde som en succes?

Det er vigtigt for mig at anerkende kunden, at forstå deres behov, og hvad de ønsker hjælp til. Sidst men ikke mindst, skal vi finde den optimale løsning på deres udfordring. Jeg anser det som meget vigtigt, at vi har tilfredse kunder, og at jeg er tilfreds med løsningen af opgaven. Jeg kan godt lide at gå i detaljen med kundens løsning og give dem et svar, der gør, at de føler sig forstået - og som selvfølgelig også resulterer i, at de betaler.

Hvad er din bedste oplevelse med en kunde?

Jeg har heldigvis mange gode oplevelser. Den vigtigste del af mit job er jo at få kunderne til at betale deres fakturaer. Jeg har før oplevet at snakke med kunder, der ikke har betalt deres fakturaer i lang tid og som tydeligt har kommunikeret, at de ikke har tænkt sig at betale. Når de ender med at betale rub og stub, er det altid en ganske god oplevelse.

En anden form for god oplevelse, jeg kan have, er, når jeg får vendt en negativ situation til en positiv. Vi kan opleve at have kunder, der er ganske utilfredse, men gennem saglig og fyldestgørende kommunikation kan det som oftest lykkes at blive enige om en løsning eller opnå et godt kompromis, der tilgodeser begge parter.

Hvad motiverer dig til at tage på arbejde hver dag?

Jeg hører til en generation, hvor vi har det med at skulle præstere, for at være tilfredse. Mit svar er også noget i den dur. At jeg opnår resultater gennem mit job er virkelig vigtigt for mig. At jeg yder noget, og at jeg kan se, at min rolle er vigtig i den store sammenhæng, betyder meget for min motivation.

Det arbejdsmiljø, jeg befinder mig i, er også meget vigtigt for mig - dét at vi kan lave sjov sammen på jobbet, og at der er plads til, at man kan være sig selv!

Har du en favoritfunktion i Acubiz?

Min favoritfunktion må være muligheden for at scanne sine udgifter/kvitteringer via appen. Det er simpelthen så smart, og så undgår jeg at være bange for at smide mine kvitteringer væk.

Kan du fortælle os noget sjovt om dig selv?

Jeg elsker modstand. Jeg elsker at gå til grænsen og også lidt over den. Når jeg træner, skal det være så hårdt, at jeg puster og stønner. Hvis jeg cykler op ad bakke, så cykler jeg endnu hurtigere, end hvis jeg cykler på flad vej.

Mine tanker går i mange retninger, og jeg udfordrer mig selv konstant på det mentale og fysiske plan. Derudover er jeg nysgerrig på alt ‘mellem himmel og jord’. Jeg stiller derfor mange spørgsmål til status quo.

 

Relaterede artikler

Varme hveder skal stadig spises på en fridag

På årets sidste februardag blev Store Bededag afskaffet som helligdag fra 2024 af et flertal i Folketinget. Hos Visma Acubiz mener vi stadig, at hveder skal nydes på en fridag.

Er du klar til den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lov om tidsregistrering er blevet vedtaget og træder i kraft den 1. Juli 2024. Loven udpensler medarbejderes rettigheder til hvileperioder og fridage for at sikre dem imod overarbejde. Hvad betyder denne nye lov for dig som enten medarbejder eller leder i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svar på.

Visma Acubiz indgår et strategisk partnerskab med TIMEmSYSTEM, som vil løfte udbuddet af løsninger til tidsregistrering til nye højder.

Visma Acubiz og TIMEmSYSTEM er stolte af at kunne præsentere vores partnerskab mTIME - det ultimative tidsregistreringssystem, der tilbyder både høj funktionalitet og uovertruffen fleksibilitet. Strømlin dit workflow ubesværet med funktioner som automatisk ferieberegning, forskellige ansættelsesperioder support og problemfri administration af orlov. Sig farvel til forhindringer og goddag til produktivitet!

Tidsregistrering deler vandene 

Mens nogle ser det som en begrænsning af fleksibiliteten og en form for kontrol og overvågning af medarbejderne, ser andre det som en nødvendighed for at få indsigt i, hvordan virksomhedens ressourcer anvendes, og for at muliggøre en mere præcis fakturering. På trods af øgede administrationsomkostninger og den nødvendige adfærdsændring, det medfører, kan tidsregistrering give både ledere og medarbejdere et bedre overblik over arbejdstider og arbejdsmønstre.

Verdens toplederes forudsigelser for 2024

PwC har spurgt mere end 4.000 CEO'er verden over om, hvordan fremtiden ser ud, når man taler om økonomisk vækst, teknologiske fremskridt, ai og meget mere.