Søgning
Luk dette søgefelt.

Sådan bruger vi Acubiz

Acubiz kan håndtere udgifter, køb foretaget på firmakort, tidsregistrering, kørsel, fakturaer osv.
Tager billede med telefonen af kvitteringen

Indhold

Acubiz har mange anvendelsesmuligheder. Vi plejer at sige; når der drives forretning, opstår der udgifter. Vi kan både håndtere udlæg, køb på firmakort, tid, kørsel, omkostningsfakturaer, diæter og mere. Dermed er Acubiz anvendeligt for hele organisationen – både medarbejdere i salg, udvikling, finans, marketing, HR, kundesupport osv.

Det er vi selv et levende eksempel på. Her kommer lidt fortællinger fra egne rækker om, hvordan diverse Acubiz funktioner tages i brug af forskellige medarbejdertyper:

Martin Marketing Manager

Mange kalder systemer som vores for "rejseafregningssystemer". Og ja, Acubiz kan bruges til rejseafregninger, men medarbejderne kan også bruge det til forskellige medarbejderrelaterede udgifter. Jeg bruger for eksempel Acubiz, både når jeg er på farten, og når jeg er på kontoret. Når jeg er på farten, håndterer jeg f.eks. kørsel til et arrangement eller udgifter til en kop kaffe eller frokost. Derudover køber jeg softwareabonnementer og merchandise på kontoret med mit firmakort. Så Acubiz kan bruges af alle slags medarbejdere - ikke kun dem, der er på farten.

Tanja, Controller 

Jeg bruger Acubiz til mange forskellige ting. Det meste af tiden bruger jeg Acubiz til at scanne fakturaer videresendelse til rekvirenter og godkendere samt bogføring, da eksportfiler kan importeres til vores regnskabsprogram. Derudover bruger jeg det også til søgning af fakturaer fra leverandører. Tilsidst bruger jeg det også til tidsregistrering og registrering af private udlæg.

Palle, Senior Developer

Når jeg køber ind med mit firmakort, ender det automatisk i Acubiz. Derudover kan jeg scanne kvitteringer for firmarelaterede udgifter med Acubiz-appen og klargøre udlæg til godkendelse via Acubiz-appen eller en webbrowser. Jeg registrerer også de timer, jeg har brugt på kunde- eller udviklingsprojekter. Jeg holder også styr på, hvor mange feriedage jeg har tilbage, da jeg altid registrerer mine ferier i appen.

Frederik, Account Manager

Da jeg ofte er ude af kontoret på kundebesøg, er jeg meget glad for Mileage-funktionen. Det er dejligt at have et digitalt værktøj til at beregne kilometertal i stedet for at gøre det selv. Expense-funktionen bruger jeg til alle de udlæg, der opstår i forbindelse med kundebesøg, om det er en kop kaffe, en frokost eller noget helt tredje, så er det bare super nemt at komme af med via app’en. Hvis man sidder i en virksomhed, hvor processen med udlægsbilag bliver gjort manuelt, så er dette en helt ny verden.

Kasper, Senior Consultant

Jeg bruger Acubiz, når jeg håndterer køb foretaget med mit firmakort. Jeg tager et billede af kvitteringerne på købstidspunktet - og så behøver jeg ikke bruge mere tid på det. Yderligere features jeg benytter er tidsregistrering i vores Time-modul samt godkendelse af leverandørfakturaer.

Relaterede artikler

Varme hveder skal stadig spises på en fridag

På årets sidste februardag blev Store Bededag afskaffet som helligdag fra 2024 af et flertal i Folketinget. Hos Visma Acubiz mener vi stadig, at hveder skal nydes på en fridag.

Er du klar til den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lov om tidsregistrering er blevet vedtaget og træder i kraft den 1. Juli 2024. Loven udpensler medarbejderes rettigheder til hvileperioder og fridage for at sikre dem imod overarbejde. Hvad betyder denne nye lov for dig som enten medarbejder eller leder i praksis? Det vil vi forsøge at give dig svar på.

Visma Acubiz indgår et strategisk partnerskab med TIMEmSYSTEM, som vil løfte udbuddet af løsninger til tidsregistrering til nye højder.

Visma Acubiz og TIMEmSYSTEM er stolte af at kunne præsentere vores partnerskab mTIME - det ultimative tidsregistreringssystem, der tilbyder både høj funktionalitet og uovertruffen fleksibilitet. Strømlin dit workflow ubesværet med funktioner som automatisk ferieberegning, forskellige ansættelsesperioder support og problemfri administration af orlov. Sig farvel til forhindringer og goddag til produktivitet!

Tidsregistrering deler vandene 

Mens nogle ser det som en begrænsning af fleksibiliteten og en form for kontrol og overvågning af medarbejderne, ser andre det som en nødvendighed for at få indsigt i, hvordan virksomhedens ressourcer anvendes, og for at muliggøre en mere præcis fakturering. På trods af øgede administrationsomkostninger og den nødvendige adfærdsændring, det medfører, kan tidsregistrering give både ledere og medarbejdere et bedre overblik over arbejdstider og arbejdsmønstre.

Verdens toplederes forudsigelser for 2024

PwC har spurgt mere end 4.000 CEO'er verden over om, hvordan fremtiden ser ud, når man taler om økonomisk vækst, teknologiske fremskridt, ai og meget mere.